• 7:30-17:00 | Fredag 7:30-17:00 | Søndag 10-16
  • Niels Bohrs Vej 14, 8660 Skanderborg
  • 40 71 3000

Medarbejdere

Medarbejder

Jeg hedder Jesper Löffgreen og er indehaver af JL Auto.

Jeg er uddannet Toyota mekaniker i Skanderborg og har speciale i Toyota, Fiat og bilsalg. Til dagligt står jeg for bilsalg samt kundekontakt i forbindelse med værkstedet. Når du møder op i vores butik står jeg klar og modtager med et smil.

Medarbejder

Jeg hedder Bo Siggaard og er mekaniker her.

Jeg er uddannet ved VW i Skanderborg og har stor erfaring og ekspertise i hele VAG gruppen – VW, Audi, Seat og Skoda. Jeg er ekspert i vores testere og sætter en stor ære i at gøre arbejdet ordentligt, når du har overladt din bil til mig.

Medarbejder

Jeg hedder Jonas Meyer og er mekaniker lærling.

Jeg har arbejdet hos JL Auto siden 2013 – først som fejedreng og nu som lærling. Jeg er selvstændig og har gå-på mod, og med hjælp fra mine kolleger tager jeg hånd om alle opgaverne på din bil så jeg kan blive en dygtig mekaniker.

Medarbejder

Jeg hedder Brian Valdemar og er mekaniker her.

Jeg er uddannet ved SMC Biler i Aarhus med speciale i VW, Audi, Skoda og Seat. Jeg har siden arbejdet som værkfører ved SDS og har derigennem erhvervet mig stor erfaring med den gode kontakt til den enkelte kunde. Jeg ser frem til at kunne hjælpe dig!

Medarbejder

Jeg hedder Ralf Offersen og er pladesmed.

Jeg står for vores skadecenter her ved JL Auto, og har lang erfaring med pladearbejde. Jeg er uddannet i 1999 ved Ford i Skive, og har siden lagt på med erfaring fra forskellige bilmærker. Har din bil fået en skade, kan du trygt overlade den til mig.