• 7:30-17:00 | Fredag 7:30-17:00 | Søndag 10-16
  • Niels Bohrs Vej 14, 8660 Skanderborg
  • 40 71 3000

VI TILBYDER SERVICE OG REPARATION PÅ ALLE BILMÆRKER

JL Auto er et værksted med speciale i VW, Audi, Skoda, Seat, Mercedes, Toyota og BMW.

Vi tilbyder også både reparationer og servicering af alle bilmodeller – vi har stor erfaring i fejlfinding og reparationer samt service på blandt andet Peugeot, Citroën og Renault og de tyske mærker som BMW og Mercedes.

Vores veluddannede personale bruger originale testere og er løbende på kurser for at vedligeholde det høje kompetence niveau.

Tøv endelig ikke med at ringe 40713000 hvis du har nogle spørgsmål.

Vi tilbyder høj service til lav pris. Vi er et værksted som er startet op midt i finanskrisen i sommeren 2010 og er siden vokset til at være et velrenomeret værksted med dygtige mekanikere, som yder kompetent rådgivning og værkstedsarbejde i topklasse.

På vores værksted har vi bredt kendskab til næsten alle bilmærker, og vi føler os trygge ved at kunne tilbyde service og olieskift på netop DIN bil.

Vores værksted er udstyret med testere og specialværktøj som dækker hele spektret at bilmærker og vi har derfor mulighed for at stille en hurtig diagnose, hvis din bil skulle få et problem.

Er du interesseret i at se hvad vi går og laver til dagligt på værkstedet, kan du følge os på vores Facebook side: facebook.com/JL-Auto

Skulle du være uheldig at komme ud for et uheld med din bil, vil vores værksted også være behjælpelige med at få dig videre. Vi har kundebiler til både privat og erhverv, og vi er godkendte til at udbedre skader for alle forsikringsselskaberne. Hos JL Auto håndterer vi hele processen omkring din forsikringsskade, så du hurtigt kan få din bil tilbage i tip-top stand. Har du været ude for et uheld, så
se nærmere på vores skadecenter her.

Ud over vores værksted har vi også bilsalg – både salg af spritnye biler, brugte biler samt import af biler på bestilling. Giv os et kald og fortæl os hvad du har i tankerne – når vi finder det rigtige til dig, importerer vi bilen og håndterer hele indregistreringsprocessen.

Se vores værksted

Indhent Tilbud - Send os bare en besked

Fornavn*

Efternavn*

Email*

Mobil

Hvad vil du gerne høre mere om?Besked