4,6 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

GARANTI

NYE & BRUGTE BILER | BILUDLEJNING | VÆRKSTED | PAVA

Forsikrings typer

Vi tilbyder følgende tre forskellige dækninger til brugte biler:

Beskyt din bil med JL Autos anbefalede Comfort-dækning

Vi hos JL Auto er stolte af at kunne tilbyde dig vores anbefalede Comfort-dækning, der giver dig en tryghed og sikkerhed for din bil. Med Comfort-dækningen får du en omfattende forsikring, der svarer til cirka 65% af bilens fabriksgaranti. Vores dygtige team står klar til at give dig alle detaljer om, hvilke komponenter forsikringen dækker, og hvad den ikke dækker. Vi vil gerne sikre, at du får den bedst mulige beskyttelse til din bil.

Det er vigtigt at bemærke, at CarGarantie ikke dækker sliddele. Vi ønsker at være ærlige og gennemsigtige i vores kommunikation, så du kan træffe informerede valg.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores Comfort-dækning. Beskyt din investering med JL Autos Comfort-dækning og kør med ro i sindet

FORDELE MED CARGARANTIE

cargarantie-logo

HURTIG SERVICE VED SKADESTILFÆLDE

HVIS SKADEN SKER… Hvis der opstår en skade på din bil under garantiperioden, anbefaler vi, at du kontakter os. Så hjælper vi dig hurtigt videre. Er du ikke i nærheden af Stilling, hvor vi hører til eller er du på ferie i Europa, når uheldet er ude, kan du få bilen repareret på et mærkeværksted – du skal blot huske at kontakte CarGaranties hotline på +45 73 70 93 95, inden værkstedet påbegynder reparationen af din bil.