4,6 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

SERVICEFTERSYN​

DSCF3925

Service på alle bilmærker

Hos JL Auto servicerer vi alle bilmærker – også helt nye biler med fortsat fabriksgaranti. Vi udfører altid service på din bil efter fabrikken foreskrifter (medmindre andet er aftalt) og bruger udelukkende reservedele af original kvalitet – endda med 3 års garanti. Idet vi er Autoriseret Autopartner værksted gennemgår vores folk løbende kurser og efteruddannelse – på den måde kan du være sikker på, at vi altid arbejder professionelt og er up-to-date med den nyeste teknologi samt de nyeste bilmodeller.

3 års garanti

Hos os er vi ikke bange for at stå ved vores arbejde. Derfor yder vi 3 års garanti på de reservedele, der benyttes og det arbejde, vi udfører. Læs mere om betingelserne på Autopartner.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper på 40713000. Der findes ingen dumme spørgsmål og hos os er gode råd gratis!

Book tid til vores autoriseret autoværkted i Skanderborg

Vi reperere og yder service på stort set alle mærker og modeller, uanset om du skal have skiftet dæk, har fået en skade eller bare skal have din bil til service. Besøg vores værkstedside,  og book en tid i dag.

Tegn på at din bil trænger til service inkluderer: olielampen tænder, motorlyde, dårlig brændstoføkonomi, ujævn kørsel, service advarselslys tænder, eller hvis bilproducentens anbefalede serviceinterval er nået. Det er vigtigt at få din bil tjekket regelmæssigt for at undgå større problemer.

 

Du skal have nye dæk, når de begynder at vise tegn på slid eller når mønsterdybden er mindre end det tilladte minimum. Tjek mønsterdybden regelmæssigt, og sørg for at udskifte dækkene, hvis den er mindre end 1,6 mm. Hvis dækkene har revner, buler eller er beskadigede på anden vis, skal de også udskiftes. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige dæk på din bil for at undgå ulykker.