• 7:30-17:00 | Fredag 7:30-17:00 | Søndag 10-16
  • Niels Bohrs Vej 14, 8660 Skanderborg
  • 40 71 3000

NY LEASING BIL?

Med flexleasing eller splitleasing betaler du ikke den fulde afgift for at benytte køretøjet, lad os bane vejen.

Leasing åbner for mange fordele når du skal vælge bil

Ved hjælp af flexleasing og splitleasing kan du få din drømmebil, uden at betale fuld pris for bilen. Med flexleasing undgår du at betale for den høje, danske registreringsafgift. Splitleasing er til dig, der bruger bilen – både i  det private og på arbejde. Uafhængigt af om du foretrækker Splitleasing eller Flexleasing, så betaler man registreringsafgiften punktvis og minimere dermed bilen driftsomkostninger.

JL Auto har markedets mest fleksible leasingaftale

En af de største fordele ved at flexlease er at leasingtager opretholder den fulde fleksibilitet. Man vælger nemlig selv hvor mange måneder bilen skal være indregistreret i leasingperioden. Oftest indregistreres køretøjerne efter brugsmønstret – Cabriolet’en i sommeren og SUV’en til vinter.

Vores leasingaftale er fleksibel. Du skal normalt henvise til en tredjemand der overtager køretøjet når leasingaftalen udløber.

Hos os har du også mulighed for at forlænge din kontrakt, og fortsætte med flexleasing til en ny månedlig ydelse, betale den nedskrevne registreringsafgift, stilstandsleasing, hvor finansiering og forsikring opretholdes, men ingen afgift eller blot anvisninger til en tredjepart, som overtager bilen til den resterende værdi.

Indhent Tilbud eller ring til os på 40 71 30 00

Fornavn*

Efternavn*

Email*

Mobil

Hvad vil du gerne høre mere om?







Besked