4,6 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

AFFJEDRING AF UNDERVOGN

Affjedring af undervogn

Affjedring og støddæmpere slides som så mange andre komponenter i din bil ned over tid. Når det sker, forværres komforten, og sikkerheden ved kørsel forringes. Derfor er det vigtigt, at du fra tid til anden får tjekket og serviceret affjedringen i dit køretøj. Hos JL Auto er vi specialister i servicere affjedringen i bilens undervogn på stort set alle bilmærker og modeller.

Driller din bils affjedring, kan du dermed trygt aflevere din bil hos os, og så sørger vi for at reparere eller udskifte affjedring hvis nødvendigt, så du hurtigt er tilbage på vejen igen.

Book tid til vores autoriseret autoværkted i Skanderborg

Vi reperere og yder service på stort set alle mærker og modeller, uanset om du skal have skiftet dæk, har fået en skade eller bare skal have din bil til service. Besøg vores værkstedside,  og book en tid i dag.

Tegn på at din bil trænger til service inkluderer: olielampen tænder, motorlyde, dårlig brændstoføkonomi, ujævn kørsel, service advarselslys tænder, eller hvis bilproducentens anbefalede serviceinterval er nået. Det er vigtigt at få din bil tjekket regelmæssigt for at undgå større problemer.

 

Du skal have nye dæk, når de begynder at vise tegn på slid eller når mønsterdybden er mindre end det tilladte minimum. Tjek mønsterdybden regelmæssigt, og sørg for at udskifte dækkene, hvis den er mindre end 1,6 mm. Hvis dækkene har revner, buler eller er beskadigede på anden vis, skal de også udskiftes. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige dæk på din bil for at undgå ulykker.