4,6 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

BREMSER

Vi skifter bremseskiver og -klodser på alle bilmodeller

Det er individuelt, hvor længe bremser holder. Det kan blandt andet afhænge af, om du primært kører i byen eller kører lange stræk på motorvejen. Det kan også have betydning, om du primært foretager hårde eller bløde opbremsninger.

Hos JL Auto servicerer og reparerer vi alle bilmærker – også helt nye biler med fortsat fabriksgaranti.
Såvel service som reparationer udføreres altid efter bilproducentens foreskrifter og vi bruger udelukkende reservedele af original kvalitet – endda med 3 års garanti.
Idet vi er Autoriseret Autopartner værksted gennemgår vores folk løbende kurser og efteruddannelse – på den måde kan du være sikker på, at vi altid arbejder professionelt og er up-to-date med den nyeste teknologi samt de nyeste bilmodeller.

3 ÅRS GARANTI

Hos os er vi ikke bange for at stå ved vores arbejde. Derfor yder vi 3 års garanti på de reservedele, der benyttes og det arbejde, vi udfører. Læs mere om betingelserne på Autopartner.dk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på 40713000  
– Gode råd koster ikke noget. 

Det vigtigste sikkerhedsudstyr

Det vigtigste sikkerhedsudstyr i din bil er uden tvivl dine bremser, derfor er det vigtigt jævnligt at få efterset og afprøvet sine bremser.

Få altid dine bremser efterset, hvis 

  • Du hører mislyde
  • Din bil trækker til siden, når du bremser
  • Bremsepedalen kan trykkes i bund og virker slap
  • Din bil ‘hopper’, når du bremser

Mislyde betyder dog ikke altid at dine bremser er slidt op. Hvis din bil for eksempel har holdt stille i noget tid, sætter der sig et tyndt lag rust på skiverne – dette slides som regel af, når du har bremset et par gange, men i grove tilfælde kan det være nødvendigt at slibe eller skifte bremseskiverne.
Mislyde kan desuden opstå, hvis noget har sat sig i klemme ind mod bremseskiven. Handler du hurtigt, kan du være heldig, at det er nok at skille bremserne ad, rense dem og få dem smurt op. Venter du for længe risikerer du at bremseskiven bliver beskadiget og skal skiftes

Det er bremsevæske, der gør din bremsefunktion optimal. Væsken hjælper med at skabe tryk nok til at kunne bremse bilen, uden at du skal op at stå på fodpedalen.  
Der bør altid være den rette mængde bremsevæske på bilen. Beholderen til bremsevæsken er i motorrummet og skal påfyldes til et sted mellem min. og max. Du bør jævnligt tjekke, om der er nok væske i. Påfylder du ofte, skal du få tjekket, om slangerne eller beholderen er utæt. Bremsevæsken må heller ikke være for gammel eller i dårlig stand. Over tid kan der komme vand i væsken, hvilket mindsker det hydrauliske tryk og dermed bremsernes funktionalitet.

 

Vi anbefaler, at du får adskilt og smurt dine bremser på bilen mindst en gang om året f.eks. når du alligevel får skiftet dæk. Får du tjekket bremserne jævnligt, kan du nemlig også hurtigere spotte og løse eventuelle problemer og på den måde forlænge deres levetid.