4,6 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

TANDREM OG KÆDE​

JL auto - mekaniker

TANDREM OG KÆDE​

Ligesom så mange andre komponenter i et køretøj bliver tandrem og kæde slidt over tiden. Det er derfor vigtigt, at man med jævne mellemrum får tjekket op på bilens tandrem og kædens helbred, så man undgår en dyr reparation, hvis uheldet en dag er ude.

Hos JL Auto har vi fagfolkene til at hjælpe dig hurtigt og sikkert videre, hvis du oplever problemer med dit køretøjs tandrem eller kæde. Book en tid i dag, eller kontakt os på telefon eller mail.

Book tid til vores autoriseret autoværkted i Skanderborg

Vi reperere og yder service på stort set alle mærker og modeller, uanset om du skal have skiftet dæk, har fået en skade eller bare skal have din bil til service. Besøg vores værkstedside,  og book en tid i dag.

Tegn på at din bil trænger til service inkluderer: olielampen tænder, motorlyde, dårlig brændstoføkonomi, ujævn kørsel, service advarselslys tænder, eller hvis bilproducentens anbefalede serviceinterval er nået. Det er vigtigt at få din bil tjekket regelmæssigt for at undgå større problemer.

 

Du skal have nye dæk, når de begynder at vise tegn på slid eller når mønsterdybden er mindre end det tilladte minimum. Tjek mønsterdybden regelmæssigt, og sørg for at udskifte dækkene, hvis den er mindre end 1,6 mm. Hvis dækkene har revner, buler eller er beskadigede på anden vis, skal de også udskiftes. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige dæk på din bil for at undgå ulykker.