4,4 Stjerner på Google
4.6/5

TURBO​

JL Auto Mekanisk værksted

TURBO​

Hvis du har en turbo i din bil, er det vigtigt at sørge for, at din bils olie ikke bliver nedbrudt og bliver til olieslam. Olieslam stopper systemet, hvilket din turbo kan tage skade af. Hos JL Auto har vores professionelle fagfolk mange års erfaring med turboer.

Trænger din motor til et tjek, eller ønsker du at få på- eller afmonteret turbo, står vi klar til at hjælpe. Book en tid på vores hjemmeside, eller ring direkte til vores værksted.  

Book tid til vores autoriseret autoværkted i Skanderborg

Vi reperere og yder service på stort set alle mærker og modeller, uanset om du skal have skiftet dæk, har fået en skade eller bare skal have din bil til service. Besøg vores værkstedside,  og book en tid i dag.

Tegn på at din bil trænger til service inkluderer: olielampen tænder, motorlyde, dårlig brændstoføkonomi, ujævn kørsel, service advarselslys tænder, eller hvis bilproducentens anbefalede serviceinterval er nået. Det er vigtigt at få din bil tjekket regelmæssigt for at undgå større problemer.

 

Du skal have nye dæk, når de begynder at vise tegn på slid eller når mønsterdybden er mindre end det tilladte minimum. Tjek mønsterdybden regelmæssigt, og sørg for at udskifte dækkene, hvis den er mindre end 1,6 mm. Hvis dækkene har revner, buler eller er beskadigede på anden vis, skal de også udskiftes. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige dæk på din bil for at undgå ulykker.