4,6 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

DIESELPARTIKELFILTER​

JL Auto skade værksted

Dieselpartikelfilter

Har du en dieselbil, bør du undersøge, hvorvidt den har et partikelfilter. Biler fra 2011 og frem har et fabriksmonteret partikelfilter. Er din bil fra før 2011, bør du overveje at få eftermonteret et partikelfilter. Det er indført et lovkrav om partikelfilter på blandt andet varebiler, hvis de vil køre i byer med miljøzoner. Har din bil ikke fået eftermonteret et partikelfilter, risikerer du at få en bøde. Har du allerede et partikelfilter, bør du holde øje med DPF-lampen i bilen, da dette kan indikere, hvorvidt filteret trænger til at blive skiftet.

Hos JL Auto har vi mange årserfaring med montering og skiftning af partikelfilter, så har du spørgsmål til montering eller skift, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag på telefon eller mail.  Du kan også booke en tid direkte via vores hjemmeside.

Book tid til vores autoriseret autoværkted i Skanderborg

Vi reperere og yder service på stort set alle mærker og modeller, uanset om du skal have skiftet dæk, har fået en skade eller bare skal have din bil til service. Besøg vores værkstedside,  og book en tid i dag.

Tegn på at din bil trænger til service inkluderer: olielampen tænder, motorlyde, dårlig brændstoføkonomi, ujævn kørsel, service advarselslys tænder, eller hvis bilproducentens anbefalede serviceinterval er nået. Det er vigtigt at få din bil tjekket regelmæssigt for at undgå større problemer.

 

Du skal have nye dæk, når de begynder at vise tegn på slid eller når mønsterdybden er mindre end det tilladte minimum. Tjek mønsterdybden regelmæssigt, og sørg for at udskifte dækkene, hvis den er mindre end 1,6 mm. Hvis dækkene har revner, buler eller er beskadigede på anden vis, skal de også udskiftes. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige dæk på din bil for at undgå ulykker.