4,4 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

KLARGØRING TIL SYN​

JL Auto Mekanisk værksted

Klargøring til syn

Skal din bil snart til syn? Hos JL Auto er vi specialister i at få dit køretøj i perfekt stand, så det går gennem syn uden problemer. Under en klargøring til syn ved JL Auto gennemgår vi hyppige fejl ved køretøjer som lys, bremser, dæk og styretøj.

Vores dygtige mekanikere er hurtige til at udbedre og identificere små og store fejl på dit køretøj og sikrer dig en hurtig klargøring, så du slipper så omkostningsfrit som muligt igennem dit syn.

Book tid til vores autoriseret autoværkted i Skanderborg

Vi reperere og yder service på stort set alle mærker og modeller, uanset om du skal have skiftet dæk, har fået en skade eller bare skal have din bil til service. Besøg vores værkstedside,  og book en tid i dag.

Tegn på at din bil trænger til service inkluderer: olielampen tænder, motorlyde, dårlig brændstoføkonomi, ujævn kørsel, service advarselslys tænder, eller hvis bilproducentens anbefalede serviceinterval er nået. Det er vigtigt at få din bil tjekket regelmæssigt for at undgå større problemer.

 

Du skal have nye dæk, når de begynder at vise tegn på slid eller når mønsterdybden er mindre end det tilladte minimum. Tjek mønsterdybden regelmæssigt, og sørg for at udskifte dækkene, hvis den er mindre end 1,6 mm. Hvis dækkene har revner, buler eller er beskadigede på anden vis, skal de også udskiftes. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige dæk på din bil for at undgå ulykker.