4,4 Stjerner på Google
4.6/5

Se vores åbningstider for julen HER │ Gældende fra d. 23 december

OLIESERVICE​

DSCF3882

Oliveservice

Har du en ældre bil, som du ikke længere vil servicere fuldkommen efter fabrikkensforeskrifter, eller ønsker du blot et lille olie service mellem fabrikkens foreskrevne service?

HYPPIGE OLIESKIFT FORLÆNGER DIN MOTORS LEVETID
Det er vigtigt at du anvender den motorolie, som passer til netop din bil. Biler er idag udstyret med en masse systemer, som skal minimerer forurening bl.a. EGR systemer, partikelfilter systemer og katalysator systemer mv. Hvis der anvendes forkert motorolie, eller du kører på gammel, opslidt motorolie, kan dette forsage skade på de nævnte systemer eller på motoren generelt – dette sker ofte som følge af at systemerne soder til.

Når man skifter olie bør man også altid skifte oliefilteret. Et oliefilter er ikke beregnet til at holde længere end intervallet for et olieskift. Kører man få km og mange korte ture vil olien hurtigere blive slidt og miste sin smøreevne og det kan derfor være en god ide at lave et olieskift ind imellem bilens faste intervaller, hvis man kører mange små ture og har en bil, der ifølge producenten kører langt i mellem serviceeftersynene.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian på 40713000. Der findes ingen dumme spørgsmål og hos os er gode råd gratis!

Book tid til vores autoriseret autoværkted i Skanderborg

Vi reperere og yder service på stort set alle mærker og modeller, uanset om du skal have skiftet dæk, har fået en skade eller bare skal have din bil til service. Besøg vores værkstedside,  og book en tid i dag.

Tegn på at din bil trænger til service inkluderer: olielampen tænder, motorlyde, dårlig brændstoføkonomi, ujævn kørsel, service advarselslys tænder, eller hvis bilproducentens anbefalede serviceinterval er nået. Det er vigtigt at få din bil tjekket regelmæssigt for at undgå større problemer.

 

Du skal have nye dæk, når de begynder at vise tegn på slid eller når mønsterdybden er mindre end det tilladte minimum. Tjek mønsterdybden regelmæssigt, og sørg for at udskifte dækkene, hvis den er mindre end 1,6 mm. Hvis dækkene har revner, buler eller er beskadigede på anden vis, skal de også udskiftes. Det er vigtigt at have sikre og pålidelige dæk på din bil for at undgå ulykker.